Flip book element

FL10: dB Technologies DVA T12 Line array module

50,00

De werkpaarden van Sound Rent ! Deze DVA T12 line array module is een 3-weg systeem met een 12-inch basreflex neodymium woofer voor de lage tonen, twee hoorn geladen 6.5-inch middentoon met fase plug en drie 1 “drivers op een constant directivity hoorn voor de hoge tonen. Deze componenten zijn optimaal op mekaar afgestemd zodat een ​​uniforme dekking van 100 ° bij 10 ° per module wordt verkregen. De DVA T12 heeft drie stuks klasse D Digipro G2 digitale versterker aan boord met een totaal vermogen van 1500 watt RMS en haalt een geluidsdruk van 136 dB. Verder is er een RDNET-poort waarmee het systeem in real-time op afstand kan worden gecontroleerd door gebruik te maken van dBTechnologies Network control software. Met de Composer software kan de speelruimte gesimuleerd worden voor een optimale ophanging & instelling. Door dit alles zijn deze kasten, al dan niet in combinatie met de T8 kastjes,  bruikbaar voor ieder denkbare toepassing: Live, disco, DJ, binnen & buiten, voor 500 of 3000 mensen: het klinkt steeds prachtig.

Lees meer

AFX ProPar12-HEX

12,50

Extra  heldere LED Projector,  12x12W, RGBWA+UV LED

Lees meer

DJM7 Allen & Heath Xone:96

55,00

De Xone 96 neemt de legendarische ziel van de veelgeprezen Xone 92 over maar biedt als extra de modernste digitale connectiviteit. De bekende 4-bands EQ, ongeëvenaarde dubbele Xone VCF-filters met de nieuwe ‘Crunch’ harmonische distortion, 2 cue-uitgangen en ook nog eens een dubbele 32-bit USB-geluidskaart (24 kanalen van 96 kHz) met een Traktor Scratch-certificering, dit alles is beschikbaar. De Allen & Heath Xone 96 beschikt verder over 2 aparte USB aansluitingen en 6 stereo in- en uitgangen De krachtige 96kHz / 32-bit processing zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke muziekkwaliteit geleverd wordt wanneer er via de laptop gedraaid wordt. Verder is er een externe geluidskaart voorzien, compatibel met DVS-controle van Native Instruments Traktor Scratch Pro 2-software. Op de Xone:96 zijn de VCF  filters nog verder verfijnd tegenover zijn voorganger, maar dit zonder het legendarische ‘karakter’ te verliezen. Naast de klassieke LPF, HPF, BPF,  controle, is ook “Crunch” toegevoegd. . Deze krachtige vervorming zit als pre-filter vervorming in de routing. Ook kun je met de Xone 96 alle 6 kanalen routen naar 1 van de 2 filters

 

Categorieën: ,
Lees meer

ls02: Dubbele Contest Live set + afstandsbediening

30,00

Deze Liveset van Contest bestaat uit 2 stuks 4 LED-projectors van elk 9 watt + 4 ingebouwde witte stroboscoop LED’s.  Zeer makkelijk in gebruik, enkel de netspanning moet worden aangesloten ! Met de bijgeleverde draadloze voetschakelaar kunnen de 4 Ingebouwde programma’s worden geselecteerd:  één muziekactieve show en 3 automatische shows (ook handmatig in te stellen)  In optie ook aan te sturen door middel van DMX .

Categorie:
Lees meer

ls01: Contest Liveset LED + afstandbediening

20,00

Deze Liveset van Contest bestaat uit 4 LED-projectors van elk 9 watt + 4 ingebouwde witte stroboscoop LED’s. Zeer makkelijk aan te sluiten: enkel de netspanning moet worden aangesloten !  Met de bijgeleverde draadloze voetschakelaar kunnen 4 Ingebouwde programma’s worden opgeroepen:  één muziekactieve show en 3 automatische shows (ook handmatig in te stellen)  In optie ook aan te sturen door middel van DMX .

Categorieën: ,
Lees meer

ls04: 8 x COB LED RGB 36 watt + afstandsbediening

40,00

 • Deze set bestaat uit 2 stijlvolle en actieve 4bars met 4 energiebesparende COB LED-projectors.
 • Iedere projector bevat een 36 W COB LED die eruit ziet als een traditionele lamp en perfect is voor het mengen van de kleuren!
 • Uitzonderlijk hoge lichtopbrengst
 • IR-afstandsbediening bijgeleverd: dus geen moeilijke controllers nodig.
 • Voorzien van 2 extra 230V contactdozen, die ieder op afstand kunnen worden in-/uitgeschakeld: hierop kan ieder willekeurig (LED) effect van maximaal 500 W worden aangesloten!
 • Verschillende werkmodi:
  • Stand-alone met IR-afstandsbediening: automatisch / op de maat gesynchroniseerde kleurpatronen + in-/uitschakelen van 2 (optionele) lichteffecten.
  • Master/slave-modus: er kunnen verschillende balken tegelijk worden gebruikt voor fantastisch geprogrammeerde, met de muziek gesynchroniseerde lichtshows.
  • In optie: LEDCON-02 Mk2 of de optionele afstandsbediening “COB-4BAR FOOTCONTROL”.
  • DMX-gestuurd: verschillende kanaalmodi met programmakeuze en individuele RGB-regeling.
 • LED-projector lichtbundels: 15° met lens / 100° zonder lens
 • Perfect voor mobiele toepassingen: slechts 1 m lang met een gewicht van slechts 8 kg!
 • 0-100% dimmen en ultrasnelle stroboscoopfunctie (geen extra stroboscopen nodig!)
 • Voortreffelijke ingebouwde programma’s voor prachtige gevarieerde lichtshow
 • Alfanumeriek 2×16 karakters LCD-scherm met achtergrondlicht voor eenvoudige menunavigatie
Categorieën: ,
Lees meer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.