Flip book element

FL10: dB Technologies DVA T12 Line array module

50,00

De werkpaarden van Sound Rent ! Deze DVA T12 line array module is een 3-weg systeem met een 12-inch basreflex neodymium woofer voor de lage tonen, twee hoorn geladen 6.5-inch middentoon met fase plug en drie 1 “drivers op een constant directivity hoorn voor de hoge tonen. Deze componenten zijn optimaal op mekaar afgestemd zodat een ​​uniforme dekking van 100 ° bij 10 ° per module wordt verkregen. De DVA T12 heeft drie stuks klasse D Digipro G2 digitale versterker aan boord met een totaal vermogen van 1500 watt RMS en haalt een geluidsdruk van 136 dB. Verder is er een RDNET-poort waarmee het systeem in real-time op afstand kan worden gecontroleerd door gebruik te maken van dBTechnologies Network control software. Met de Composer software kan de speelruimte gesimuleerd worden voor een optimale ophanging & instelling. Door dit alles zijn deze kasten, al dan niet in combinatie met de T8 kastjes,  bruikbaar voor ieder denkbare toepassing: Live, disco, DJ, binnen & buiten, voor 500 of 3000 mensen: het klinkt steeds prachtig.

Lees meer

AFX ProPar12-HEX

12,50

Extra  heldere LED Projector,  12x12W, RGBWA+UV LED

Lees meer

DJM7 Allen & Heath Xone:96

55,00

De Xone 96 neemt de legendarische ziel van de veelgeprezen Xone 92 over maar biedt als extra de modernste digitale connectiviteit. De bekende 4-bands EQ, ongeëvenaarde dubbele Xone VCF-filters met de nieuwe ‘Crunch’ harmonische distortion, 2 cue-uitgangen en ook nog eens een dubbele 32-bit USB-geluidskaart (24 kanalen van 96 kHz) met een Traktor Scratch-certificering, dit alles is beschikbaar. De Allen & Heath Xone 96 beschikt verder over 2 aparte USB aansluitingen en 6 stereo in- en uitgangen De krachtige 96kHz / 32-bit processing zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke muziekkwaliteit geleverd wordt wanneer er via de laptop gedraaid wordt. Verder is er een externe geluidskaart voorzien, compatibel met DVS-controle van Native Instruments Traktor Scratch Pro 2-software. Op de Xone:96 zijn de VCF  filters nog verder verfijnd tegenover zijn voorganger, maar dit zonder het legendarische ‘karakter’ te verliezen. Naast de klassieke LPF, HPF, BPF,  controle, is ook “Crunch” toegevoegd. . Deze krachtige vervorming zit als pre-filter vervorming in de routing. Ook kun je met de Xone 96 alle 6 kanalen routen naar 1 van de 2 filters

 

Categorieën: ,
Lees meer

Fl09: dB Technologies Ingenia IG4T

30,00

dB Technologies heeft met de IG4T de nieuwste technologieën samengevoegd in één behuizing. Door een slimme combinatie van een DSP-engine, line array-configuratie en een slim opbouwsysteem heeft dB Technologies deze luidspreker weten te construeren. De IG4T is een column-luidspreker met vier 6.5-inch woofers voor het laag en een krachtige 1,4 inch (Voice Coil 3″) voor het hoog.. Wat deze speaker uniek maakt is line array-configuratie, hierdoor heeft deze iG4T een groter bereik.

Met het  OLED-display aan de achterzijde zijn de diverse parameters in te stellen. De DSP-engine maakt mogelijk meerdere luidsprekers tegelijk te gebruiken. Doorde infrarood verbinding tussen de luidsprekers wordt automatisch hun positite bepaald waarna de DSP  de optimaleinstelling bepaald. Hierdoor zal een gestapelde serie Ingenia-luidsprekers als één luidspreker opereren. 

Lees meer

ls02: Dubbele Contest Live set + afstandsbediening

30,00

Deze Liveset van Contest bestaat uit 2 stuks 4 LED-projectors van elk 9 watt + 4 ingebouwde witte stroboscoop LED’s.  Zeer makkelijk in gebruik, enkel de netspanning moet worden aangesloten ! Met de bijgeleverde draadloze voetschakelaar kunnen de 4 Ingebouwde programma’s worden geselecteerd:  één muziekactieve show en 3 automatische shows (ook handmatig in te stellen)  In optie ook aan te sturen door middel van DMX .

Categorie:
Lees meer

ls01: Contest Liveset LED + afstandbediening

20,00

Deze Liveset van Contest bestaat uit 4 LED-projectors van elk 9 watt + 4 ingebouwde witte stroboscoop LED’s. Zeer makkelijk aan te sluiten: enkel de netspanning moet worden aangesloten !  Met de bijgeleverde draadloze voetschakelaar kunnen 4 Ingebouwde programma’s worden opgeroepen:  één muziekactieve show en 3 automatische shows (ook handmatig in te stellen)  In optie ook aan te sturen door middel van DMX .

Categorieën: ,
Lees meer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.