Flip book element

Allen & Heath SQ7

125,00

48 channel, 96kHz digital mixers for live sound, AV and installation. Powered by Allen & Heath’s revolutionary XCVI 96kHz FPGA engine, SQ is built for professionals in demanding live sound, recording and streaming applications. Delivering class-leading high-resolution audio with an ultra-low <0.7ms latency, SQ gives you unrivalled power and audio fidelity.

Lees meer

Pioneer DJ XDJ-RX3 Upgraded all-in-one DJ system

80,00

De Pioneer XDJ-RX3 biedt de functionaliteit van twee CDJ-3000 mediaspelers en een DJM-900NXS2-mixer in één stand-alone DJ-controller. De XDJ-RX3 is flexibel en handig in gebruik en werd bovendien uitgerust met een massa functies die zijn gebaseerd op de clubstandaard CDJ-3000-multiplayer en de DJM-900NXS2-mixer. Het gloednieuwe 10,1 inch grote aanraakscherm biedt je de mogelijkheid om intuïtief te bladeren door playlists, nummers te mixen en effecten toe te passen, terwijl het verfijnde ontwerp je opstelling een professionele look geeft.

Categorie:
Lees meer

RCF ART 912-A

22,00

De RCF ART 912-A is en professionele actieve luidspreker voor intensieve toepassingen waarin geluidskwaliteit een must is.. Deze actieve 12 inch fullrange luidspreker met een RMS vermogen van 1050 Watt  (2100 Watt peak)  kan maximaal 130 dB geluidsdruk produceren. Dankzij de True Resistive Waveguide heeft de luidspreker een zeer goede spreiding. De 12 inch woofer heeft in combinatie met de nieuwe Bass Motion Control-technologie een zeer stabiele, storingsvrije werking met een betere lineariteit en geluidskwaliteit dan voorgaande ART-modellen.

Lees meer

FL10: dB Technologies DVA T12 Line array module

50,00

De werkpaarden van Sound Rent ! Deze DVA T12 line array module is een 3-weg systeem met een 12-inch basreflex neodymium woofer voor de lage tonen, twee hoorn geladen 6.5-inch middentoon met fase plug en drie 1 “drivers op een constant directivity hoorn voor de hoge tonen. Deze componenten zijn optimaal op mekaar afgestemd zodat een ​​uniforme dekking van 100 ° bij 10 ° per module wordt verkregen. De DVA T12 heeft drie stuks klasse D Digipro G2 digitale versterker aan boord met een totaal vermogen van 1500 watt RMS en haalt een geluidsdruk van 136 dB. Verder is er een RDNET-poort waarmee het systeem in real-time op afstand kan worden gecontroleerd door gebruik te maken van dBTechnologies Network control software. Met de Composer software kan de speelruimte gesimuleerd worden voor een optimale ophanging & instelling. Door dit alles zijn deze kasten, al dan niet in combinatie met de T8 kastjes,  bruikbaar voor ieder denkbare toepassing: Live, disco, DJ, binnen & buiten, voor 500 of 3000 mensen: het klinkt steeds prachtig.

Lees meer

AFX ProPar12-HEX

12,50

Extra  heldere LED Projector,  12x12W, RGBWA+UV LED

Lees meer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.