Vanuit een hartstochtelijke liefde voor het zo natuurlijk mogelijk weergeven van muziek werd Soundrent geboren, zo ongeveer 40 jaar geleden! Diverse opleidingen elektronica en akoestiek én een enorme passie voor techniek en elektronica hebben bijgedragen aan de huidige expertise in geluid, licht en video. Zo is Soundrent is niet gewoon een verhuurder van materiaal, we bouwen en spelen immers ook graag zelf met onze versterkers, luidsprekerkasten, mengpanelen, dimmers, lichtsturingen, noem maar op.

Deze opgedane knowhow zorgt ervoor dat we perfect weten hoe onze apparatuur werkt en uiteraard, hoe we deze het beste gebruiken! Het spreekt voor zich dat het gros van de herstellingen dan ook intern uitgevoerd wordt.

Masters in event technology” is veel meer dan een reclameslogan!

Vanuit deze achtergrond en dankzij onze klantgerichte aanpak, kan Soundrent bedrijven en particulieren ondersteunen met een zeer uitgebreid aanbod aan producten en diensten. Of je nu geluid wenst te huren voor een toespraak, buitenverlichting voor een tuinfeest zoekt of de hele technische kant van je festival graag uit handen wil geven: altijd zetten we onze jarenlange ervaring in met veel plezier en passie!

Deze expertise heeft ons eveneens geleerd dat hoofdzakelijk de vakkundigheid en ervaring van geluidtechnici bepalend kan zijn voor de uiteindelijke klankkwaliteit. Hierdoor is het zeker niet altijd nodig om het allerduurste materiaal in te zetten om tot een uitstekende productie te komen. Op deze manier kunnen we onze klanten een interessante prijs aanbieden!

Soundrent verhuurt producten voor zowel kleine als grote evenementen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de planning, logistiek, op- en afbouw en bediening verzorgen van jouw event.

Door de combinatie van onze knowhow, het toepassen van de meest moderne meettechnieken en de jarenlange ervaring van onze technici, zorgen wij steeds voor een uitstekende klankkwaliteit en een prima geluidsbalans, ook onder de moeilijkste omstandigheden (denk maar aan kerken, sporthallen, tenten, etc.). Opnieuw: altijd zetten we onze jarenlange expertise in met veel plezier en passie!

Vragen?

Heb je vragen over apparatuur, wil je een creatief en/of technisch voorstel of moet er logistiek een en ander worden verzorgd? Neem gerust contact op, want we helpen je graag! Dit kan makkelijk via +32490 42 06 62 of info@soundrent.be. Tot binnenkort!