FAQ

FAQ

Via het contactformulier op de site kan je steeds vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kan uiteraard ook via e-mail op info@soundrent.be. Onze e-mails worden elke dag nagekeken zodat je snel een antwoord kan verwachten. Voor dringende zaken kun je ook bellen op het nummer +32490 42 06 62. 

Wij vragen in principe geen borg bij verhuur, al behouden wij ons het recht voor dit bij uitzonderlijke omstandigheden wel te doen. Het is belangrijk dat je je als klant steeds kunt legitimeren met je (elektronische) identiteitskaart bij verhuur.

De sets worden compleet geleverd met alle benodigde signaalkabels, je hoeft enkel voor de netspanningkabels te zorgen.

Wij zijn ook bereikbaar op zondag.

Wij kunnen het door jou gehuurde materiaal leveren en indien gewenst opbouwen, bedienen en afbouwen.

Je kan het verschuldigde bedrag vooraf op onze rekening storten of je kan ook cash betalen bij levering. In sommige gevallen kan je ook achteraf bij ontvangst van de factuur betalen.

Ja dat kan. Je kan zelf de huurder zijn en iemand anders opdracht geven de gehuurde artikelen af te halen. Wij hebben wel de naam van de persoon nodig en die dient zich te identificeren d.m.v. zijn elektronische identiteitskaart.

Je dient je als klant steeds te legitimeren met je elektronische identiteitskaart.

Natuurlijk! Je kan je opdracht annuleren door ons onmiddellijk hierover een e-mail te sturen. In onze huurvoorwaarden staat vermeld welke de eventuele bijkomende kosten hiervan zijn en de bijbehorende termijnen.

 

Wij geven 3% korting op de volledige verhuurlijst voor zover het materiaal minstens twee weken op voorhand betaald is. Voor verenigingen, scholen, jeugdclubs is deze korting zelfs 5%.

Nee, je betaalt enkel huur voor de dagen op dewelke de apparatuur effectief in gebruik is. Bijvoorbeeld: vrijdag afhalen, zaterdag gebruiken, maandag terug = 1 dag huur.

Vind je hier het antwoord op jouw vraag niet terug? Aarzel dan niet om ons te contacteren , telefonisch of via e-mail!

Contact