FAQ

FAQ

Hoe kan ik contact opnemen met Sound Rent ?

Via het contactformulier op de site kan u steeds vrijblijvend een offerte aanvragen. Via mail: info@soundrent.be. Kan u ons eveneens bereiken. Mail is de meest aangewezen manier. Onze e mails worden elke dag nagezien zodat u spoedig antwoord mag verwachten. U kunt ook bellen.Het GSM nummer is 0490/42.06.62. Gelieve echter dit nummer voor te behouden voor dringende zaken.

Vragen jullie een waarborg bij verhuur ?

Wij vragen in principe geen borg bij verhuur, al behouden wij ons het recht voor dit wel te doen. Wel dient u zich als klant steeds te legitimeren met uw elektonische identiteitskaart, welke we zullen inlezen in ons computersysteem.

Zit er ook bekabeling bij een verhuurset ?

De sets worden compleet geleverd met alle benodigde signaalkabels, u hoeft enkel voor de netspanning kabels te zorgen.

Zijn jullie op zondag open?

Wij zijn op bereikbaar op zondag.

Ik wil materiaal huren maar ik heb geen transport. Leveren jullie ook?

Wij kunnen het door u gehuurde materiaal leveren en indien gewenst opbouwen, bedienen en afbouwen.

Als ik materiaal laat leveren hoe gaat het dan met de betalingen ?

U kan het verschuldigde bedrag vooraf op onze rekening storten of u kan ook cach betalen bij levering.Ook kan u achteraf bij ontvangst van de factuur betalen.

Ik ben de huurder, maar iemand anders komt het afhalen. Kan dat?

Ja dat kan, u kunt zelf de huurder zijn en iemand anders opdracht geven de gehuurde artikelen af te halen.Wij hebben wel de naam van de persoon nodig en hij dient zich te identificeren dmv zijn elektronische ID kaart.

Moet ik mij legitimeren bij verhuur en hoe?

U dient zich als klant steeds te legitimeren met uw elektronische ID kaart welke wij zullen inlezen in ons computersysteem.

Kan ik mijn huuropdracht annuleren?

U kunt uw opdracht annuleren door ons onmiddellijk hierover een e-mail te sturen.In onze huurvoorwaarden staat vermeld wat de eventuele bijkomende kosten hiervan zijn en de bijbehorende termijnen.

Geven jullie kortingen?

Wij geven 3% korting op de volledige verhuurlijst voor zover het materiaal minstens twee weken op voorhand gereserveerd is en een voorschot van 20% is betaald. Voor verenigingen, scholen, jeugdclubs is deze korting zelfs 5%.

Dien ik voor alle dagen dat de apparatuur in mijn bezit is huur te betalen ?

Nee, je betaald enkel huur voor de dagen dewelke de apparatuur effectief in gebruik is.
Bvb: vrijdag afhalen, zaterdag gebruiken, maandag terug = 1 dag uur.