Destijds ontstaan, na diverse opleidingen elektronica & akoestiek, maar vooral uit passie voor techniek & elektronica in combinatie met een hartstochtelijke liefde voor het zo natuurlijk mogelijk weergeven van muziek werd gestart met het zelf ontwerpen / bouwen van versterkers, luidsprekerkasten, mengpanelen, dimmers, lichtsturingen … enz. Op deze solide basis is een gigantische expertise opgebouwd in geluid- licht- en videotechniek. De opgedane knowhow maakt dat we perfect weten hoe onze apparatuur werkt en hoe ze te gebruiken. Eventuele herstellingen gebeuren dan ook binnenhuis.

Masters in Event technology” veel meer dan een reclameslogan !

Vanuit deze achtergrond en dankzij onze service-gerichte instelling kan Soundrent bedrijven en particulieren van dienst zijn met een zeer breed scala aan producten en diensten. Of je nu geluid wenst te huren voor een toespraak, buitenverlichting voor een tuinfeest zoekt of de hele technische kant van je festival uit handen wilt geven, altijd zetten we onze jarenlange ervaring in, steeds gepaard met vakmanschap en passie voor ons vak.

Deze expertise heeft ons eveneens geleerd dat hoofdzakelijk de kundigheid en ervaring van de geluid technici bepalend is voor de uiteindelijke klank kwaliteit. Het allerduurste materiaal is hierdoor niet steeds nodig om tot een uitstekende kwaliteit te komen, wat zich vertaald in een interessante prijszetting.

Eveneens diensten:

Soundrent verhuurt producten voor kleine en grote evenementen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de planning, logistiek, op- en afbouw en bediening verzorgen; door de combinatie van onze knowhow, het toepassen van de meest moderne meet technieken en de jarenlange ervaring van onze technici zorgen zij steeds voor een uitstekende klankkwaliteit en een prima geluidsbalans, ook onder de meest moeilijke omstandigheden (kerken, sporthallen, tenten …).

Vragen ?

Heb je vragen over apparatuur, wil je een creatief en/of technisch voorstel of moet er logistiek een en ander worden verzorgd? Neem gerust contact op, want we helpen je graag ! Dit kan makkelijk via 0490 / 42 06 62 of info@soundrent.be